Leer de beste cocktails maken

Ontdek nieuwe Bols smaken

500+ Bols COCKTAIL RECEPTEN

De online bar & cocktail shop

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE EVENEMENT RUIMTE?

DE HOUSE OF BOLS IS EEN UNIEKE LOCATIE MET OPMAAT GEMAAKTE ARRANGEMENTEN.

VRAGEN? NEEM NU CONTACT OP

Locatie verhuur

De House of Bols is de perfecte locatie voor uw evenement. De ruimte is volledig af te huren voor grote en kleine evenementen. Verder heeft de House of Bols diverse arrangementen voor een leuke invulling van Uw evenement.

THE HOUSE OF BOLS

De perfecte locatie voor Uw event

Cocktail Menu

 De House of Bols heeft een aanbod van diverse cocktails. Op basis van Uw smaak en event kunnen wij een op maat gemaakt cocktail menu maken om zo een persoonlijke touch te kunnen geven aan het event. 

Catering

Wij werken samen met fantastische cateraars die van simpele hapjes tot uitgebreid dinner kunnen verzorgen.

Befrijfsuitjes

Wil u iets speciaals toevoegen aan uw vergadering of bent u op zoek naar een unieke locatie in het centrum van Amsterdam voor een teambuilding activiteit? Zoek niet verder, wij hebben dé perfecte locatie. Van cocktail workshop tot jenever proeverij tot walking dinner of een combinatie van de drie. Wij laten elke wens in vervulling gaan en zorgen dat uw evenement of activiteit er een wordt om nooit te vergeten.

Teambuilding

Het verhogen van de team spirit is nog nooit zo makkelijk geweest! Samen met ons kunnen we de verschillende opties doorspreken en speciaal voor u een op-maat-gemaakte teambuilding activiteit organiseren die aan al uw wensen voldoet. Teamwork, uitdagingen, ontspanning en veel plezier staan bij onze teambuilding activiteiten centraal. Kom samen en volg een cocktail workshop met verschillende thema’s, een jenever of likeur proeverij begeleid door een van onze professionele Bols bartenders.

Cocktails & Food

Voor de gasten die op zoek zijn naar een luxueus 4-gangen diner gecombineerd  met cocktails, hebben wij het Cocktail & Walking Dinner-arrangement. Dit pakket bevat een exclusief gereserveerde House of Bols waarbij de gasten eerst hunzintuigen op scherp zetten in onze Cocktail & Genever Experience waarna zij eindigen in de Mirrorbar met een ruim scala aan cocktails en een 4-gangen diner. Dit Walking Dinner-arrangement is perfect voor meetings of evenementen waar een  heerlijk 4-gangen diner wordt geserveerd terwijl de informele setting behouden blijft.

Op Maat Events

Voor wie op zoek is naar een unieke en inspirerende locatie in het centrum van Amsterdam, hebben wij de perfecte oplossing voor elk type evenement. De combinatie van uw wensen en onze jaren aan ervaring in de evenementen-industrie kan alleen maar het beste resultaat opleveren. In het verleden hebben wij product lanceringen, bedrijfsvergaderingen, netwerkborrels en verschillende soorten op-maat-gemaakte evenementen georganiseerd. Wij bieden ook meer combinaties, van cocktail workshop met jenever proeverij en walking dinner tot een product lancering met het Cocktails & Bites-arrangement. Alles is mogelijk, neem contact op met onze evenementen afdeling.

Laat ons je helpen een fantastisch event neer te zetten

Wij besteden veel zorg aan het maken van ervoor dat uw aanvraag wordt verwerkt in de tijd. Dit zal niet langer duren dan 3 werkdagen. Dank u.