Gratis verzending vanaf €55,-

World's first cocktail brand

Bols Experience. The Home of Cocktails

Welkom bij de House of Bols Cocktail Experience. Maak je klaar voor een spectaculaire multi-zintuiglijke en unieke reis door de 'Wereld van Cocktails'. In de ‘Art of Flavour’, ‘Hall of Taste’, Extraction Room’ en ‘Genever Room’ worden alle zintuigen geprikkeld en ontdekken bezoekers de geheimen van alle 42 Bols likeuren en Bols Genevers. Als winnaar van de Dutch Design Award for Best Exhibition & Experience bewijst House of Bols dat erfgoed en geschiedenis perfect samengaan met innovatie en hedendaags design.

Bols Cocktail experience tickets Here
House of Bols Museum

De Bols Cocktail Experience

Een bezoek aan de House of Bols Cocktail Experience op het Museumplein in Amsterdam is een uniek avontuur en een onvergetelijke interactieve ervaring van de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en jenever.

Bezoekers komen alles te weten over Lucas Bols, het oudste gedistilleerde merk ter wereld sinds 1575. De Bols-likeuren en genevers worden aan het einde van de tour gemixt tot smaakvolle cocktails.

Interactieve rondleiding

Om een ​​bezoek nog aantrekkelijker te maken, wordt een gratis interactieve audiogids in het Engels, Nederlands, Frans, Duits en Spaans uitgegeven. De tour eindigt in de revolutionaire Mirror Bar, hier maken bartenders Bols-cocktails op basis van je eigen voorkeur.

Bols Cocktail Experiences